LONGSTAY PÅ VILA DAS LAGOAS

BOENDE

Vila das Lagoas är ett lägenhetshotell lokaliserat 500 m från Salgados Golfklubb, strax intill den vackra stranden med samma namn. Lägenheterna på 120m2 är rymliga och moderna och har 2 sovrum med enskilda badrum, men man har möjlighet att uppgradera till 3 sovrum.

På området finns sju utomhuspooler och rikligt med solsängar.

På Vila das Lagoas har du tillgång till SPA med jacuzzi, bastu, ångbastu, duschar, samt avslappningsrum och gym. I anslutning till receptionen, öppen 24/7, finns en bar och en restaurang. Inom området finns det även ett antal andra barer och restauranger.

Lägenhetshotellet ligger nära Salgados Golfklubb, strax intill den vackra stranden med samma namn. Moderna rymliga lägenheterna om 120m2 med 2/3 sovrum och enskilda badrum.

GOLF

Golfbanorna Salgados, Álamos och Morgado ingår. Salgados golfklubb med sin 18-hålsbana ligger några minuters gångväg från lägenheterna och är av linkskaraktär. Utmärkande för golfbanan är alla palmer och vattenhinder. Den är mycket lätt att gå eftersom hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen.

Morgado och Álamos ligger drygt 20 min bort med bil från lägenheterna, men hotellet erbjuder gratis transfer till båda banorna. Båda golfbanorna ligger i ett naturskönt område norr om Portimão. Morgado är relativt öppen och endast lite kuperad.

OMRÅDET

Till Salgados strand promenerar du på mindre än 5 minuter och på samma tid når du närmaste mataffär. Längs stranden finns en berömd promenad som är känd för sitt rika fågelliv.

Galé heter närmaste by som du når på 5 min med bil och där kan man välja bland många restauranger och mataffärer med internationellt utbud och till Albufeira, som är närmaste stad, är det 10 minuter med bil. Staden är berömd för sitt stora utbud av restauranger och rika nöjesliv.

Till flygplatsen i Faro tar det cirka 30 min med bil och vill man åka till Lissabon så får man räkna med cirka 2,5 timmars bilresa, men det finns även utmärkta tågförbindelser. 

Translate »

Prenumerera på HIOGolfs nyhetsbrev

Missa inte våra senaste erbjudanden om golfresor till Algarve, Portugal.

Du är nu prenumerant av HIOGolfs nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This