Se PORTUGAL MASTERS på plats och spela golf samtidigt

Victoria golfklubb Vilamoura, Portugal

Portugal Masters  22 – 25 OCT 2020

HIO Golf Travel erbjuder en fantastisk golfresa som ger Dig och Era medlemmar chansen att följa världsspelarna på en armlängds avstånd under Portugal Masters som spelas på Victoria Golf Course varje år. Tävlingarna håller extremt hög klass och anses vara en av de mest välmeriterade och gästvänliga tävlingarna på Europatouren. Portugal Masters är så populärt att tävlingen årligen drar till sig världseliten som trivs med Victorias öppna och trevliga ”layout” och närheten till publiken som glädjande nog kan följa spelarna nära intill.

Oktober är månaden då sommaren dröjer sig kvar på Algarve och i Vilamoura. Vädret är normalt sett soligt och varmt med ljumma kvällar att njuta av. Ni bor på 4-stjärniga Dom Pedro Hotel, som är lokaliserat ett stenkast från en helt fantastisk sandstrand och på promenadavstånd till ett 100-tal restauranger, som kringgärdar Vilamouras världsberömda Marinan.

Vilamoura ligger mitt i ”golfmekkat” och har allt man kan önska sig som golfare. Eller vad sägs om fem högklassiga banor inom 5 minuters bilresa från hotellet och där Victoria (där Portugal Masters utspelar sig) ligger med gångavstånd till både Laguna och Millenium – så nära att man kan höra golfslagen spelarna emellan. För Er som också är intresserade av träningsmöjligheter, så erbjuder Laguna/Millenium en extremt välutrustad range mer ett 50-tal utslagsplatser, samt träningsbunkers och närspelsområde. 

Vi erbjuder direktflyg med avresor från både Stockholm/Arlanda, Köpenhamn/Kastrup och Oslo/Gardemoen

Vi anordnar specialsydda arrangemang för gruppresor. Kontakta oss för ytterligare information.

mt|clear|

Tävling

Gör en HIO

HIO

Gör en HIO och vinn valfri resa med HOIGolf

I Portugal, Algarve spelar jag gärna golf på dess fantastiska golfbanor och njuter av det underbara vädret året om.

Christer Ulfbåge

BOENDE

Dom Pedro Hotel är ett 4-stjärningt nyrenoverat hotell som ligger inbäddat i en lummig trädgård med pool och med endast ett par minuters promenad till en helt underbar sandstrand och till Vilamouras mysiga centrum. Inom räckhåll finns ett 100-tal internationella restauranger, en mångfald av trevliga butiker, Casino och en världsberömd Marina med lyxiga båtar av sällan skådat slag.

LAGUNA

Laguna är en härligt utmanande bana av linkskaraktär, där vatten kommer i spel på flera av hålen. Banan är öppen och lite ”windy” i sin karaktär och kräver ett strategiskt tänkande och tekniskt sinnelag.

MILLENIUM

Millenium är av parkkaraktär med en lummig och trevlig ”layout”. Hålen är långa och eftersom det finns en tät rad av pinjeträd utmed banan, så krävs det en bra bollträff och precision i slagen.

PINHAL

Pinhal anses av många som den vackraste av de fem, eftersom det är spektakulär utsikt på flera av hålen. Här finns gott om bunkrar, men den största utmaningen är pinjeträden – de finns överallt utmed i vissa fall ganska smala fairways

Förfrågan

12 + 11 =

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This