Resmål

Golfbanor

Vi garanterar startider på de

banor du väljer

Restauranger

100-tals internationella retauranger

att välj bland

Sol och bad

Bad och spela golf

på samma dag

Golfresor

5 banor i världsklass

Golf: 5 speldagar på Vilamouras toppbanor – Laguna, Millenium, Pinhal  

Boende: Ni bor på 4-stjärniga Dom Pedro Hotel i Vilamoura Marinan ett stenkast från ett 100-tal resturanger och inte minst Vilamouras internationella Casino. Det finns även möjlighet att bo på de 5-stjärniga hotellen Tivoli och Anatara som offereras separat efter önskemål.

Tillval: Spel på Mästerskapsbanan Victoria och Old Course kan erbjudas till en mindre kostnad av 600 sek/golfbana

7 dagars boende, 5 golf rundor

Bästa golfområdet i världen enligt den tyngsta organisationen inom golf rankning, IAGTO.

Boende: Dubbelrum Superior med balkong. Stora luftkonditionerade rum med hög standard, frukost är inkluderat. Inom hotellet finns restauranger med hög standard – Green Pine Restaurant och Prime Bar samt i poolbaren. I klubbhuset finns också Le Club som är mycket trevligt inredd och passar för lunchmåltider.

Algarve vald till världens bästa golfområde

Golf: 5 speldagar på Vilamouras toppbanor – Laguna, Millenium, Pinhal  

Boende: Sju övernattningar på Dom Pedro 4-stjärninga hotell i Vilamoura city, lokaliserat i anslutning till Marinan. Hotellet ligger endast ett par hundra meter från stranden och i närområdet finns ett hundratals mysiga restauranger. I priset ingår en fantastisk frukosbuffé.

Golf-Sol-Bad

Boende 7 dagar på Dunas Salgados Duna Suites 50 meter till stranden.

På morgonen njuter du av en härlig frukostbuffé. Spela fri golf för banorna Morgado, Alamos och Salgados med tillgång till rangeVi förbokade alla starttider. Fri transport till och från golfbanorna. Tillgång till SPA och gym. Vi möter upp på flygplats – hotell, 30 minuter resa och bjuder på välkomstdrink på hotellet. Veckan avslutas med en trevlig middag.

Kombinationsresa

Golf: 4 speldagar 

2 dagar på lyxiga Monte Rei
1 dag på Dom Pedros Mästerskapsbana Victoria
1 dag på Dom Pedro Laguna Golf Course 

LONGSTAY PÅ VILA DAS LAGOAS

Longstay i 14, 21 eller 28 dagar med möjlighet till förlängning

Lägenhetshotellet ligger nära Salgados Golfklubb, strax intill den vackra stranden med samma namn. Moderna rymliga lägenheterna om 120m2 med 2/3 sovrum och enskilda badrum.

lyxig LONGSTAY i stadsmiljö

22 dagar boende och 11 dagars golfspel

HIO GOLF TRAVELS hälsar Er varmt välkomna till Longstay i Vilamoura. Staden har en trivsam bebyggelse och Ni bor på Dom Pedro Hotel Portobello, som är lokaliserat i Vilamoura City, strax intill dess världsberömda Marina. Vilamoura är Algarvekustens ”pärla”, med dess placering mitt på sydkusten utmed underbara breda och långa sandstränder, rent havsbad, natursköna omgivningar och helt fantastiska golfbanor. 

Specialresor

Weekendgolf

Boende

Bo med havet som granne, ta ett morgondopp 50 meter från Er lyxiga boende i  São Rafael Suites Hotellet  har det bästa läge med atlantens härliga bad och en sol som finns där 300 dagar om året. Varför inte sola och bada på morgon och spela golf med ett urval av 3 trevliga banor under eftermiddagen. Sao Rafael Suits i Albufeira/Salgados är ett fantastiskt val för Er som älskar strand, lyx och synnerligen intressanta golfbanor.

Ni spelar hur mycket golf Ni vill på banorna Salgados, Morgado och Alamos, alla tillgängliga via hotellets kostnadsfria transferservice. På hotellet finns 4 pooler, bastu, samt trevliga restauranger och barer. Med en kort resa på 10 minuter har Ni tillgång till  ett extremt nöjesutbud i Albufeira.

Erbjudande

  • Transfer från flygplats till hotell Sao Rafael Suits, 45 minuters resa
  • Incheckning och välkomstdrink och information
  • Stora härliga rum med havsutsikt och 50 meter till stranden
  • Frukostbuffé
  • Fri transport till och från golfbanorna
  • Fritt spel på 18 hålsbanorna Salgados, Morgado, och Alamos
  • Tillgång till gym och spa
  • Transfer till flygplasts
  • Förbokade starttider
  • Svenska Golfvärdar på plats

 

PORTUGAL MASTERS

HIO Golf Travel erbjuder en fantastisk golfresa som ger Dig och Era medlemmar chansen att följa världsspelarna på en armlängds avstånd under Portugal Masters som spelas på Victoria Golf Course varje år. Tävlingarna håller extremt hög klass och anses vara en av de mest välmeriterade och gästvänliga tävlingarna på Europatouren. Portugal Masters är så populärt att tävlingen årligen drar till sig världseliten som trivs med Victorias öppna och trevliga ”layout” och närheten till publiken som glädjande nog kan följa spelarna nära intill.

Extra aktiviteter

Vilamoura är inte bara golf, utan här finns också härliga badstränder, internationella restauranger, kultur, cykel-och vandringsleder och ett rikt nattliv.

Vi arrangerar olika utflykter/aktiviteter om man så önskar.

Gunvi och Roland Malmgren har varit bosatta i Vilamoura sedan år 2015 och kan med erfarenhet konstatera att Vilamoura måste vara en av de absolut bästa platserna på jorden. Här finns inte bara tryggheten, vänligheten och fantastiska golfbanor och sandstränder, utan också det som vi nordbor sätter så högt – SOL OCH VÄRME!   

Vilamoura har allt och lite till. Vår förhoppning är att vi kan ges möjlighet att dela allt detta fantastiska med er. Att också ni skall få uppleva den alldeles speciella känsla som Vilamoura ger alla som har varit här – GLÄDJE OCH VÄLBEHAG!

Vinprovning

Vin tillhör livets goda. Vi anordnar vinprovning där vi lär känna lokala viner från Portugal.

Guidad tur i Vilamoura

För er som vill lära känna Vilamoura lite närmare ordnar vi guidade turer i och kring Vilamoura.

Hus och lägenhetsvisning

Är ni nyfikna att se hus eller lägenheter i Algarve så är detta något för er.

Cykelturer

Vilamoura med omnejd erbjuder fantastiska omväxlande och trevliga cykelturer.

Hur är det att bo i Portugal

Informationsafton med temat bo och leva i Algarve.

Shoppingrunda

Hitta de bästa shoppingställena och undvik turistfällor.

Skicka mig mer information om markerade extraaktiviteter

Ge mig mer information om följande aktivitet(er)

1 + 4 =

HIOGolf

Translate »

Pin It on Pinterest