Salgados Dunas Suites

Fri golf på banorna Morgado, Alamos och Salgados

Erbjudande

 • Boende 7 dagar på Dunas Salgados Duna Suites
 • 50 meter till stranden.
 • Frukostbuffé
 • Fri golf på banorna Morgado, Alamos och Salgados
 • Fri transport till och från golfbanorna
 • Tillgång till SPA och gym
 • Vi möter upp på flygplats – hotell, 30 minuter resa
 • Välkomstdrink på hotellet
 • Förbokade starttider
 • Tillgång till range
 • Avslutningsmiddag

Boende

Rum och sviter med modern arkitektonisk design och modern inredning. Det mångsidiga boende erbjuder ett utbud av alternativ för både romantiska och familjesemester.

Alla rum och sviter är utrustade med luftkonditionering, telefon, hårtork, kassaskåp, LCD-TV med kabelkanaler, kylskåp med minibar, rumservice, te- och kaffefaciliteter på rummet och tillgång till internet.

I närheten

Salgados strand (ca 150m), med direkt tillgång till hotellets poolområde.  Salgados Lagoon – Naturreservat (ca 500m). Salgados Golfbana (18 hål) med putting och chipping green med bunker, golflektioner, omklädningsrum, klubbhus , golfbutik och extrautrustning. Hyrbilar, vagnar, klubbor och väskor. Sportfiske. Dykning och snorkling. Båt- och katamaranresor. Paddling, segling, vindsurfing, vattenskidor och parasailing. Strandsporter. Vattenparker. Köpcentrum. Ridning. Jeep safaris. Fågelskådning.

50 meter till stranden

Sovrum

Utsikt mot havet

Golfbanorna

Morgado

Omgiven av natursköna jordbruk breder Morgado Golf bana ut sig i till stor del okända dalarna i Algarve. Denna golfbana är en utmaning både för dem som tar sina första steg i Golf som för mer erfarna spelare som vill testa eller förbättra sin teknik.
Med sina 18 hål är detta en mer öppen och enklare golfbana i linkskaraktär med platta fairways och bunkrar av skotsk inspiration. Istället för att vara längs havet som traditionella linksbanor, är den placerad inne i ett parklandskap.

Banans par är 73 slag, även om längden på rundan dämpas av den generösa bredden på fairways. De mindre fulländade slagen kan dock straffas av de många bunkrar som distribueras över banan.

Omgiven av traditionella träd i regionen, såsom citrus och olivträd spelas Morgado golfbana i lugna fridfulla dalgångar som uppfyller den inre själen.

Alamos

Detta är en imponerande golfbana. Även om längden på rundan är relativt kort bjuder Álamos Golfbana på ständig utmaning. Med sina 18 hål, är detta en ganska teknisk men smal golfbana, med relativt små greener som är rikligt undulerande.

Med fantastisk utsikt mot kullarna i Serra de Monchique, sjöar och jordbruks mark, ger denna bana avkoppling och stillhet. Med sin kortare banlängd är Morgado Golfbana (par 71)fylld alla nödvändiga utmaningar för att möta förväntningarna hos de mest krävande spelare.

Mer än bara golfspel förkroppsligar denna golfbana den harmoni som kan uppnås mellan mänskligheten och naturen.

Salgados

En golfbana för naturälskare som respekterar och vill dela unika och magiska stunder med naturen. Salgados Golf bana ligger vid Herdade dos Salgados, nära Albufeira och naturreservatet Salgados Lagoon, som förbinder sanddynerna med havet.

Ett skydd för olika fågelarter, några hotas av utrotning, erbjuder denna bana golfaren en unik upplevelse med imponerande utsikt över havet och unik fågelsång. Vi rekommenderar att banan spelas gående eftersom den är enkel, vacker och nästan helt platt. Detta är en mycket teknisk golfbana, mer teknisk än fysisk. På grund av vinden, dess förändringar, är denna bana aldrig densamma.

Här är nästan alla hålen flankerad av laguner och hål 6 anses vara en av de svåraste, eftersom det har mycket vatten och är av betydande längd.

Hålen 7, 8 och 15 är bland de vackraste på banan.

Härlig upplevelser får golfentusiaster vid spel från gula tee .

Fri golf

tre fantastiska

banor

!

Pris från 8 800kr

Hör av dig toíll oss föe exakt pris för din önskade restid.

Boka resealternativ

14 + 9 =

Enkelrumstillägg 3 600 SEK

HIOGolf

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This