Information om dagsläget i Algarve efter Covid-19´s framfart

Efter det brutala utbrottet av Covid-19, blev det ett abrupt avslut på vårens golfsäsong och inbokade resor tvingades ”on hold”. Vi på Hole In One Golf Travel Lda, vill därför ge oss tillfälle till att informera våra gäster, nuvarande och kommande, om hur Corona pandemin har påverkat och peppat oss som researrangör att ta oss on framtiden med tillförsikt.

 Vid en återblick kan vi konstatera att Portugal har hanterat pandemin föredömligt, eftersom man direkt koncentrerade sig på att stoppa smittan i görligaste mån. För oss som researrangörer fick det till följd att samtliga golfbanor stängdes ned totalt från och med mars till och med juni. Följaktligen så fick vi som researrangör meddela våra gäster beskedet att samtliga av vårens golfresor hade blivit inställda. Tack vare ett gott samarbete och en föredömlig insats av våra leverantörer, kunde vi omgående meddela att våra inbokade gästers resor var giltiga under höstsäsongen.

 Dagsläget i Algarve
Portugal har hämtat sig väl och i Algarve är nu alla verksamheter i full gång, men givetvis med de restriktioner som gäller ”world wide”, att hålla avstånd att vara noga med sin handhygien. Samtliga golfbanor är i full aktion och bättre än någonsin beroende på den påtvingade vilan och vi har ständig kontakt med våra leverantörer för att erhålla absolut senaste nytt till förmån för våra inkommande gäster. Våra avtalsparter transportörer, hotel och golfbanor följer Portugals riktlinjer kring hur hantering av Corona till 100%. I många avseenden hårdare regler än vad Sverige rekommenderar.

Från vår sida följer vi UD riktlinjer tillfullo. Om UD avråder resor till Portugal kommer vi att förhandla med våra avtalsparter om att finna optimala lösningar till våra kunder. Finns det inga formella hinder från UD för att resa till Portugal är det upp till varje resenär att bedöma och ta beslut kring de ekonomiska följderna av att inte fullfölja resan.

 Framtiden
Världen må vara sig olik och blir kanske aldrig mer densamma, men vi ser med tillförsikt fram emot kommande säsonger med den levnadsförändring som krävs och inte minst en möjlighet till vaccination för att få bukt med farsoten. Fram till des står vi på HIO Golf starkt rustade för att ta oss an den nya tiden och ser fram emot att välkomna Er alla till HIO Golf Travel och Algarve, det fantastiska golfmekkat på Portugals sydkust.

 

Bästa hälsningar 
Gunvi  Roland Leif

 

Vid frågor om ovanstående
Känn Er varmt välkomna att kontakta mig:
Roland Malmgren
+46 0727-202026
Mail: roland@hiogolf.se

Translate »

Prenumerera på HIOGolfs nyhetsbrev

Missa inte våra senaste erbjudanden om golfresor till Algarve, Portugal.

Du är nu prenumerant av HIOGolfs nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This