Kortresa med boende på

São Rafael Suites Hotel

Fri golf på banorna Morgado, Alamos och Salgados

Erbjudande

 • Tre övernattningar i delad suit med två golfrundor
 • Transfer från flygplats till hotell Sao Rafael Suits, 45 minuters resa
 • Incheckning och välkomstdrink och information
 • Stora härliga rum med havsutsikt och 50 meter till stranden
 • Frukostbuffé
 • Fri transport till och från golfbanorna
 • Fritt spel på 18 hålsbanorna Salgados, Morgado, och Alamos
 • Tillgång till gym och spa
 • Transfer till flygplats
 • Förbokade starttider
 • Svenska Golfvärdar på plats

Boende

Bo med havet som granne, ta ett morgondopp 50 meter från Ert lyxiga boende i  São Rafael Suites. Hotellet har det bästa läget med atlantens härliga bad och en sol som finns där 300 dagar om året. Varför inte sola och bada på morgon och spela golf med ett urval av 3 trevliga banor under eftermiddagen. Sao Rafael Suits i Albufeira/Salgados är ett fantastiskt val för Er som älskar strand, lyx och synnerligen intressanta golfbanor.

Ni spelar hur mycket golf Ni vill på banorna Salgados, Morgado och Alamos, alla tillgängliga via hotellets kostnadsfria transferservice. På hotellet finns 4 pooler, bastu, samt trevliga restauranger och barer. Med en kort resa på 10 minuter har Ni tillgång till  ett extremt nöjesutbud i Albufeira.

I närheten

Salgados strand (ca 150m), med direkt tillgång till hotellets poolområde.  Salgados Lagoon – Naturreservat (ca 500m). Salgados Golfbana (18 hål) med putting och chipping green med bunker, golflektioner, omklädningsrum, klubbhus , golfbutik och extrautrustning. Hyrbilar, vagnar, klubbor och väskor. Sportfiske. Dykning och snorkling. Båt- och katamaranresor. Paddling, segling, vindsurfing, vattenskidor och parasailing. Strandsporter. Vattenparker. Köpcentrum. Ridning. Jeep safaris. Fågelskådning.

Till allt detta skall läggas Portugals/Algarves intressanta kulturella utbud från dåtid till nutid och dess fantastiska vingårdar med vintillverkning av högsta klass och mycket annat att ta del av – det är bara att boka resan och så finns vi här till er tjänst. 

Restauranger och barer

Promenadväg till stranden

Stora härliga rum

Spa

Badstrand

Utsikt mot havet

Golfbanorna

Morgado

Omgiven av natursköna jordbruk breder Morgado Golf bana ut sig i till stor del okända dalarna i Algarve. Denna golfbana är en utmaning både för dem som tar sina första steg i golf som för mer erfarna spelare som vill testa eller förbättra sin teknik.
Med sina 18 hål är detta en mer öppen och enklare golfbana i linkskaraktär med platta fairways och bunkrar av skotsk inspiration. Istället för att vara längs havet som traditionella linksbanor, är den placerad inne i ett parklandskap.

Banans par är 73 slag, även om längden på rundan dämpas av den generösa bredden på fairways. De mindre fulländade slagen kan dock straffas av de många bunkrar som distribueras över banan.

Omgiven av traditionella träd i regionen, såsom citrus och olivträd spelas Morgado golfbana i lugna fridfulla dalgångar som uppfyller den inre själen.

Alamos

Detta är en imponerande golfbana. Även om längden på rundan är relativt kort bjuder Álamos golfbana på ständig utmaning. Med sina 18 hål, är detta en ganska teknisk men smal golfbana, med relativt små greener som är rikligt undulerande.

Med fantastisk utsikt mot kullarna i Serra de Monchique, sjöar och jordbruks mark, ger denna bana avkoppling och stillhet. Med sin kortare banlängd är Morgado golfbana (par 71) fyller alla nödvändiga utmaningar för att möta förväntningarna hos de mest krävande spelare.

Mer än bara golfspel förkroppsligar denna golfbana den harmoni som kan uppnås mellan mänskligheten och naturen.

Salgados

En golfbana för naturälskare som respekterar och vill dela unika och magiska stunder med naturen. Salgados Golf bana ligger vid Herdade dos Salgados, nära Albufeira och naturreservatet Salgados Lagoon, som förbinder sanddynerna med havet.

Ett skydd för olika fågelarter, några hotas av utrotning, erbjuder denna bana golfaren en unik upplevelse med imponerande utsikt över havet och unik fågelsång. Vi rekommenderar att banan spelas gående eftersom den är enkel, vacker och nästan helt platt. Detta är en mycket teknisk golfbana, mer teknisk än fysisk. På grund av vinden, dess förändringar, är denna bana aldrig densamma.

Här är nästan alla hålen flankerad av laguner och hål 6 anses vara en av de svåraste, eftersom den har mycket vatten och av betydande längd.

Hålen 7, 8 och 15 är bland de vackraste på banan.

Härlig upplevelser får golfentusiaster vid spel från gula tee .

Fri golf

tre fantastiska

banor

!

Priser från 4 650 SEK/person

 

Hör av dig med önskad restid så återkommer vi med exakta priser.

Boka resealternativ

9 + 1 =

Enkelrumstillägg 1 300 SEK

HIOGolf

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This