GOLFRESA TILL JUL!

Penina Hotel & Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort ligger i en fantastisk 360 hektar stor egendom, mitt i ett imponerande utbud av naturliga omgivningar och har utsetts till Portugals ledande golf resort av World Travel Awards. Här erbjuder vi ALLT I ETT, endast 30-45 min från Faro flygplats och 10 min till Portimao.

Erbjudande

  • 7 dagars övernattningar med bergsutsikt
  • Fri transfer från och till flygplatsen
  • 3 rundor på Sir Henry Cotton Championship Golf Course
  • 1 runda på Pinheiros Golf Course
  • 1 runda på San Lorenzo
  • Transport till och från golfbanorna ingår
  • Välkomstdrink och information vid ankomst
  • Stor frukostbuffé
  • Fri WiFi
  • Tillgång till professionell range
  • Avslutningsmiddag

Boende

Samtliga rum har möblerad balkong och en fantastisk vy över poolområdet och golfbanan.

Samtliga rum är nyrenoverade och inredda med inriktning på hög standard, där man kombinerat modernt med traditionell portugisisk stil.

RESTAURANGER

L’arlecchino Restaurang

Denna säsongsbetonade à la carte-italienska restaurang är känd för att glädja gästerna med ett eklektiskt urval av traditionella rätter. Den noggrant utvalda menyn garanterar en kulinarisk tillfredsställelse och gör det svårt att finna en bättre italiensk måltid utanför det ”gamla landet”

Le Grill Restaurant

Le Grill är en exklusiv fin restaurang som ligger på Penina Golf Resort. Du kan njuta av specialiserade portugisiska middagar samt internationella gourmeträtter. Denna à la carte-middagsupplevelse är den perfekta romantiska inställningen för en speciell natt … och har rykte som en av de finaste restaurangerna i området

Golfbanor

Sir Henry Cotton Championship Course – 18 hål

Penina Championship lockar golfare från hela världen sedan den öppnades 1966. Banan är en utmanande par 73-bana, flankerad av strömmar, vattenhinder och osäkra diken, samt en rad backar såväl som upphöjda greener. Penina är den enda golfklubben i Portugal som erbjuder tre golfbanor, varav en, Sir Henry Cotton Championship Course, är den äldsta 18-hålsbanan i Algarve. 

Academy Golf Course – 9 hål

Intressant bana med relativt hög svårighetsgrad. Designen premierar avslappad golf och mellangolfaren med hcp 20 får en högtidsstund på denna bana, men du får vara förberedd på att utslaget från tee kan vara svårhanterligt, vilket gör att utslagen blir extra avgörande för ett lågt antal slag.

San Lorenzo – 18 hål

Anses vara en av de bästa golfbanorna i både Portugal och Europa. Banan är designad av amerikanarna Joseph Lee och Rocky Roquemore och är känd som en av Algarves vackraste, mest krävande och underhållande bana, med sina fantastiskt välskötta fairways, utmanande hål och enastående naturskönhet.

Pinheiro Golf Course – 18 hål

En 27-håls golfbana som öppnades 2007. De ursprungliga 18 hålen är designade av Ronald Fream och de ytterligare nio hålen av George Santana da Silva. Pinheiros Altos Golf består av tre kontrasterande nio hålsformat och alla nio har sina start- och slutpunkter invid det vackra klubbhuset Pinheiros Altos. Varje nio hål är en PAR 36 och benämns som Pinheiros, Sobreiros och Olivieras.
Sir Henry Cotton Championship Course
Academy Golf Course
San Lorenzo
Pinheiro Golf Course

priser

Pris per person från:

I delat dubbelrum 12 900 SEK

I enkelrum 16 900 SEK

Flygresa tillkommer. 

Golf Ambassadör för HIO Golf!

“I Portugal på Algarve spelar jag gärna golf på dess fantastiska

Golfbanor och njuter av det underbara vädret året om”

Christer Ulfbåge

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This