Golfresor till Algarve Portugal

MONTE REI GOLF & COUNTRY CLUB, TAVIRA

Monte Ray Golf & Country Club rankas som den 10:e bästa golfbanan i Europa och HIO Golf Travel kan nu erbjuda golfresor till ett starkt rabatterade priser. 

LONGSTAY PÅ SALGADOS BEACH VILLAS

SALGADOS är en naturupplevelse av rang, lokaliserat utmed hav och strand och med en fantastisk golfbana strax intill. Området Salgados är vida känt för fågelskådare och otroligt vackert, med sina långa sandstränder. Här bor man i Beach Villas trevliga etagelägenheter med öppen planlösning med kök som är välutrustade för självhushållning. Till varje lägenhet hör en privat pool på uteplatsen.

Vy från luften på Drone Vila De Sol

5 DAGAR I VILAMOURA

VILAMOURA är lokaliserat i den sk Gyllene Triangeln, mitt på Algarvekusten. Man bor i dubbelrum med havsutsikt i 4-stjärniga hotell Dom Pedro Vilamoura i  mitt i citykärnan intill Marinan. Här är det mer än 300 soldagar om året och sommaren är varm, het och solig, men även vintern är att föredra, för det är sällan under 15+ mitt på dagen och golf spelar man året om.

Vy från luften på Drone Vila De Sol

7 DAGAR I VILAMOURA

VILAMOURA är lokaliserat i den sk Gyllene Triangeln, mitt på Algarvekusten. Man bor i dubbelrum med havsutsikt i 4-stjärniga hotell Dom Pedro Vilamoura i  mitt i citykärnan intill Marinan. Här är det mer än 300 soldagar om året och sommaren är varm, het och solig, men även vintern är att föredra, för det är sällan under 15+ mitt på dagen och golf spelar man året om.

LONGSTAY I VILAMOURA

Dom Pedro Portobelo är det perfekta valet för den som söker boende i Vilamoura, med elegansen hos ett hotell och flexibiliteten hos ett lägenhetshotell. Portobelo lägenhetshotell är det bästa valet för din semester i Vilamoura om du önskar möjlighet till självhushållning. Lägenheten, som är en modern välutrustad studio, med kök, rymliga ytor och en otrolig utsikt över stranden, ligger centralt belägen med omedelbar närhet till Marinan.

Vy från luften på Drone Vila De Sol

VILA SOL GOLF & RESORT I VILAMOURA

Pestana Vila Sol ligger på egendom som är 150 hektar stor, med träd, sjöar trädgårdsplanteringar och mitt i detta ligger den fantastiska golfbanan på 27 hål av skiftande karaktär och svårighetsgrad. Golfbanan har designats av arkitekten Donald Steel, där ursprunglig växtlighet och topografi har tagits hänsyn till. Vila Sol ligger ca 30 minuters promenad till Vilamoura City och Marinan, där det finns ett hundratal internationella restauranger. Temperaturen ligger på mellan 15-18 grader under perioden.

Vy från luften på Drone Vila De Sol

JULRESA MED GOLF TILL

Penina Hotel & Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort ligger i en fantastisk 360 hektar stor egendom, mitt i ett imponerande utbud av naturliga omgivningar och har utsetts till Portugals ledande golf resort av World Travel Awards. Här erbjuder vi ALLT I ETT, endast 30-45 min från Faro flygplats och 10 min till Portimao, som är en storstad med aktiviteter under hela året.

Penina Hotel & Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort ligger i en fantastisk 360 hektar stor egendom, mitt i ett imponerande utbud av naturliga omgivningar och har utsetts till Portugals ledande golf resort av World Travel Awards. Här erbjuder vi ALLT I ETT, endast 30-45 min från Faro flygplats och 10 min till Portimao.

Victoria golfbana Vilamoura

Laguna golfbana Vilamoura

Penina golfbana Alvor

Old Course Vilamoura

Vila Sol Vilamoura

Salgardos golfbana Albufeira

Monte Rei Golf & Country Club, Tavira

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This