Möt dina golfvärdar

Gunvi Malmgren

Värd Vilamoura

Arbetslivsbakgrund inom sälj, marknad, samt coaching och ledarskapsutveckling. Jag har varit "golfare" i mer än 15 år och är sedan 2015 bosatt i Vilamoura, Europas mekka för golfare. Jag och min make Roland, har varit medlemmar i Dom Pedro Golf sedan vi flyttade till Vilamoura och har inom 5 minuter tillgång till spel på deras högklassiga golfbanor. Livet här nere i Paradiset är fantastiskt på många sätt - sol och värme största delen av året och golf i mängder året om.

Roland Malmgren

Värd Vilamoura

Arbetslivsbakgrund inom internationellt Management sedan mer än 35 år. Under år 2014 gjorde jag och min hustru Gunvi en studieresa till Algarve och fastnade bl.a. för det underbara klimatet med 300 soldagar per år. Så vi bestämde oss för att utvandra och bor sedan 2015 i Vilamoura. Jag är medlem i Dom Pedro Golf och har tillgång till spel på deras fem fantastiska banor. Golfbanorna i Vilamouraområdet ligger alla inom radie av 10 minuters bilresa, viket få andra "golfmekkan" kan leva upp till.

Leif Persson

Kontakt i Sverige

Arbetslivsbakgrund inom internationell produkt-och affärsutveckling och har nu som pensionär övergått till resebranschen. Jag är bosatt i Skåne sedan åtskilliga år och är gift med Karin, som också har ett stort golfintresse. Har spelat golf sedan 2003 och är medlem i Malmö Burlöv GK. Mina fritidsintressen är golf och trädgårdsodling.

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This