OM OSS

HIO Golf Travels finns lokaliserat mitt i ”golfmekkat” på solsäkra Algarvekusten, Portugal. Eftersom vi är lokalt förankrade känner vi till det bästa inom golf och hotel inom vårt arbetsområde. Vi arbetar inom en radie av 5 mil, där finns fyra golfbanor av de 10 högst rankade golfbanorna i Portugal.

Vi erbjuder det där lilla extra som gör resan extra minnesvärd. Vi sätter kunden i centrum genom att förse er med fullservice under hela er vistelse.

Vi erbjuder golf på Portugals bästa golfbanor

Vi erbjuder garanterade speltider på Algarves bästa och mest högklassiga golfbanor

Portugal som golfnation har en hög rankning och blev alldeles nyligen utnämnd till Europas bästa golfland med toppbetyg ”all over”.

GOLFDRÖMMAR

Du står på första tee på ett par 3, 150 meter bort ligger greenen, flaggan står kort och du känner att detta kommer att bli en bra dag.

Ingen golfbana är långt bort

Victoria, Old Course, Laguna, Millenium och Pinhal är bara några minuter bort och alla transporter till och från golfbanorna ingår i våra golfpaket när du bor på Dom Pedro Hotell, Vilamoura, Portugal.

Väljer du våra resor till Monte Rei Golf & Country-Club åker du själv till golfbanorna med golfbil.

Vi möter dig vid ankomsten

Golfbanor i toppklass

Dom Pedros golfbanor, Victoria, Old Course, Laguna, Millenium och Pinhal är bara några minuter bort. Transporten till och från golfbanorna ingår i våra golfpaket.

Bor du på Monte Rei Golf & Country-Club så har du golfbanan runt hörnan.

Trevliga hotell

Vi samarbetar med Dom Pedro, som är ett 4-stjänigt hotell lokaliserat i Vilamoura city, med närhet till både hav och en fantastisk Marina, där det finns ett hundratal internationella restauranger att tillgå.

På Monte Rei Golf & Country Club, bor man i deras exklusiva villor med egen pool i en underbar natur och med golfbanan ”runt hörnet”.

Härliga restauranger

Vilamoura har ett enastående rikt utbud av det bästa som finns att uppbringa av restauranger, barer, discotek, casino och inte minst en fantastisk och internationellt känd marina och helt underbara sandstränder

GDPR

Läs om hur HIOGolf hanterar dina personuppgifter.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This