OM OSS

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ HIO – HOLE IN ONE GOLF TRAVEL 

Vårt fokus ligger på att sätta kunden i centrum och vårt mål är att alltid erbjuda det där lilla extra som sätter avtryck och som gör att ni efter resans avslut väljer att återkomma till oss.

Vi har mycket att erbjuda, såsom att vi möter upp er med svenska värdar redan på flygplatsen i Faro.

Att vi ser till att ni får ut er hyrbil, vilken ingår vid Longstay 30 dagar under perioden 10/10 2023 – 30/4 2024. Vi åtföljer er också till hotellet och hjälper till med incheckningen, samt serverar en välkomstdrink med snacks i samband med att vi ger er information om er vistelse. Detta upplägg gäller också vid veckoresor eller weekendresor. Vid veckoresor och weekendresor ingår inte hyrbil, men vi möter upp er vid flygplatsen för transport till hotellet. 

Vi som är ägare av Hole In One Golf Travel (HIO), har varit bosatta i Portugal under många år och har därigenom skaffat oss en extremt god kännedom om Algarve. Vid resor med oss kan ni känna er trygga och så väl omhändertagna att ni får en upplevelse att minnas med glädje.

Som ett exempel, vill vi gärna nämna vår Longstay i Salgados Beach Villas (30 minuter från flygplatsen), som är ett fantastiskt erbjudande där man bor 5 minuter från golfbanan i en helt underbar natur, med fina promenadstråk, härliga bad och strand tätt intill.

Ni kan läsa mer om resan under rubriken ”Våra golfresor”.

Vi erbjuder golf på Portugals bästa golfbanor

Vi erbjuder garanterade speltider på Algarves bästa och mest högklassiga golfbanor. Portugal som golfnation har en hög rankning och blev alldeles nyligen utnämnd till Europas bästa golfland med toppbetyg ”all over”.

Victoria golfbana

GOLFDRÖMMAR

Du står på första tee på ett par 3, 150 meter bort ligger greenen, flaggan står lång bak och du känner att detta kommer att bli en bra dag.

Ingen golfbana är långt bort!

Victoria, Old Course, Laguna, Millennium och Pinhal är bara några minuter bort och alla transporter till och från golfbanorna ingår i våra golfpaket när du bor på Dom Pedro Hotell, Vilamoura, Portugal.

Väljer du våra resor till Monte Rei Golf & Country-Club åker du själv till golfbanorna med golfbil.

Vi möter dig vid ankomsten

Golfbanor i toppklass

Dom Pedros golfbanor, Victoria, Old Course, Laguna, Millenium och Pinhal är bara några minuter bort. Transporten till och från golfbanorna ingår i våra golfpaket.

Bor du på Monte Rei Golf & Country-Club så har du golfbanan runt hörnan.

Trevliga hotell

Vi samarbetar med Dom Pedro, som är ett 4-stjänigt hotell lokaliserat i Vilamoura city, med närhet till både hav och en fantastisk Marina, där det finns ett hundratal internationella restauranger att tillgå.

På Monte Rei Golf & Country Club, bor man i deras exklusiva villor med egen pool i en underbar natur och med golfbanan ”runt hörnet”.

Härliga restauranger

Vilamoura har ett enastående rikt utbud av det bästa som finns att uppbringa av restauranger, barer, discotek, casino och inte minst en fantastisk och internationellt känd marina och helt underbara sandstränder

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This