Longstay på Vila das Lagoas

Lägenhetshotellet ligger nära Salgados Golfklubb, strax intill den vackra stranden med samma namn. Moderna rymliga lägenheterna om 120m2 med 2/3 sovrum och enskilda badrum.

Välkommen till HIOGolf longstay

fas|fa-golf-ball|

Golf

Fri golf på tre banor

fas|fa-hotel|

Boende

Moderna lägenheter på 120m2

fas|fa-chart-area|

Området

Strandnära boende, restauranger, golfklubb, spa mm

Golf

Golfbanorna Salgados, Álamos och Morgado ingår. Salgados golfklubb med sin 18-hålsbana ligger några minuters gångväg från lägenheterna och är av linkskaraktär. Utmärkande för golfbanan är alla palmer och vattenhinder. Den är mycket lätt att gå eftersom hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen.

Morgado och Álamos ligger drygt 20 min bort med bil från lägenheterna, men hotellet erbjuder gratis transfer till båda banorna. Båda golfbanorna ligger i ett naturskönt område norr om Portimão. Morgado är relativt öppen och endast lite kuperad.

 

Boende

Vila das Lagoas är ett lägenhetshotell lokaliserat 500 m från Salgados Golfklubb, strax intill den vackra stranden med samma namn. Lägenheterna på 120m2 är rymliga och moderna och har 2 sovrum med enskilda badrum, men man har möjlighet att uppgradera till 3 sovrum.

På området finns sju utomhuspooler och rikligt med solsängar.

På Vila das Lagoas har du tillgång till SPA med jacuzzi, bastu, ångbastu, duschar, samt avslappningsrum och gym. I anslutning till receptionen, öppen 24/7, finns en bar och en restaurang. Inom området finns det även ett antal andra barer och restauranger.

 

Lägenheterna

Lägenheter med 2 sovrum är anpassade för 1-4 personer och i lägenheterna med 3 sovrum till 3-6 personer. I sovrummen finns rejäla garderober och sängar som kan flyttas isär. I 2-rumslägenheterna ligger kök och vardagsrum i en öppen planlösning, med en vikvägg som kan dölja köksdelen vid behov och i 3-rumslägenheterna finns det ett separat kök.

Lägenheterna är utrustade med spis, stor kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare, brödrost, stavmixer, elektrisk kaffekokare, vattenkokare, strykjärn, strykbräda, kassaskåp etc. Gratis trådlöst internet och elförbrukning ingår. Samtliga lägenheter är utrustade med luftkonditionering. 

De flesta lägenheterna har balkonger i nordlig riktning, men det är möjlighet att uppgradera till sydlig eller västlig balkongriktning i samband med bokning. På balkongen finns det ett bord med fyra stolar.

Städning ingår, två gånger i veckan och handdukar och lakan byts en gång per vecka. Våra gäster parkerar gratis, med hiss upp till lägenheterna. 

 

Området

Till Salgados strand promenerar du på mindre än 5 minuter och på samma tid når du närmaste mataffär. Längs stranden finns en berömd promenad som är känd för sitt rika fågelliv.

Galé heter närmaste by som du når på 5 min med bil och där kan man välja bland många restauranger och mataffärer med internationellt utbud och till Albufeira, som är närmaste stad, är det 10 minuter med bil. Staden är berömd för sitt stora utbud av restauranger och rika nöjesliv.

Till flygplatsen i Faro tar det cirka 30 min med bil och vill man åka till Lissabon så får man räkna med cirka 2,5 timmars bilresa, men det finns även utmärkta tågförbindelser. 

 

Resa utan bil

Salgados är ett utmärkt resmål för den som vill resa utan bil. Det finns en mataffär som är öppen året runt 500m från lägenhetshotellet och till Salgados klubbhus med bar och restaurang är det gångavstånd.

Hotellet erbjuder gratis transfer till golfbanorna Álamos och Morgado och till Albufeira går det transfer varje morgon och eftermiddag.

salgados VILA DAS LAGOAS, algarve, Portugal

HIOGolf longstay

ERBJUDANDE

  • Våra svenska golfvärdar möter upp på flygplatsen för vidare transfer till hotellet
  • Välkomstdrink på hotellet med information 
  • Tillgång till tre golfbanor – Morgado, Alamos och Salgados 
  • Fri transfer till och från golfbanorna
  • Vid 14 dagars boende ingår 8 golfrundor*
  • Vid 21 dagars boende ingår 12 golfrundor*
  • Vid 28 dagars boende ingår 16 golfrundor*
  • Tävlingar varje onsdag för de som önskar, samt prisutdelning
  • Avslutningsmiddag 
  • Transfer till flygplats

*   Möjlighet till en extra runda samma dag och bana 

Priser

Pris 4 gäster i 14 dagar från 8 800kr. Pris/Person (SEK)

Hör av er med önskad restid och antal personer så åter kommer vi med exakta priser.

HIO Golf har Turistcertifikat från den portugisiska myndigheten och lagstadgade försäkringar. I priserna ingår inte flygresan, men HIO Golf hjälper gärna till med att boka flyg om så önskas.Vi reserverar oss för mellanförsäljing, att resan är slutsåld vid bokningstillfället

Boka

Longstay i Salgados

Antal sovrum

11 + 7 =

DE senaste nyheterna

Till våra kunder

Till våra kunder

Information om dagsläget i Algarve efter Covid-19´s framfartEfter det brutala utbrottet av Covid-19, blev det ett abrupt avslut på vårens golfsäsong och inbokade resor tvingades ”on hold”. Vi på Hole In One Golf Travel Lda, vill därför ge oss tillfälle till att...

Stängda golfbanor i Portugal

Stängda golfbanor i Portugal

På grund av Corona viruset kan vi förnärvarande inte lämna priser och golftider då Portugals golfbanor är stängda. Vi återkommer omgående  så snart banorna öppnat.  Om ni har några frågor är Ni välkomna att kontakta Roland Malmgren roland@hiogolf.se eller Leif Person...

Starta golfsäsongen i Portugal

Starta golfsäsongen i Portugal

VÅRGOLF på Vila Sol Golf resort 7 dagars boende med 5 golf rundor i bästa golf området i världen enligt den tyngsta organisationen inom golf rankning, IAGTO. 1000 kr i rabatt för bokning innan 31 jan Erbjudandet gäller resor i perioden 1 februari till 30 april 2020...

HIOGolf

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This