Longstay på Salgados Beach Villas Algarve/Portugal

Boende i 30 dagar med 10 alternativt 20 golftillfällen på 10 toppbanor

Välkommen till HIOGolf

Salgados är lokaliserat mellan Albufeira och Portimao på Portugal sydkust och är en naturupplevelse av rang, beläget utmed hav och strand, med golfbanan strax intill. På området finns fyra olika restauranger, barer samt hotellets lounge. I närområdet finns det också flera traditionella portugisiska restauranger, med den välkända restaurangen Museu dos Salgados som man inte bör missa. Det finns också en mindre supermarket inom gångavstånd och när man vill storhandla så finns det större supermarket i Albufeira 20 min bilresa bort. Området Salgados är vida känt för fågelskådare och otroligt vackert, med sina långa sandstränder och där man kan långpromenera på gångbroar av trä om man vill undvika sand i skorna. Området runt boendet har mycket att erbjuda i sevärdheter, såsom djurparken Zoo Marine med sin delfinshow och vattenpark eller den världsberömda sandskulpturutställningen i Pera och för den mer historiskt intresserade är Capela dos Ossos i Alcantarilha värd att besöka, med sin interiör av människoben och dödskallar.

 

Fantastisk green med stora sandbunkrar.
Vy över Monte Reis golfbana

FAKTARUTA BOENDE 

 

Man bor i Salgados Beach Vilas trevliga radhus i två etager. Villan har välutrustat kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum och på ovanvåningen finns 2 sovrum och 2 badrum, samt separat terrass med utsikt mot pool och trädgård. Till villan hör en mindre privat pool som ligger strax intill uteplatsen, samt fri garageplats. Villan är belägen strax intill Salgados Golf Course ”seasidebana” och har kort promenadavstånd till den långa underbara sandstranden Praia dos Salgados. 

Fakta om villan

Frys, kylskåp, spis, ugn, micro, diskmaskin, tvättmaskin, trädgårdsmöbler, gratis garageplats, Reception tillgänglig 24 tim, fri WiFi, SPA, inomhuspool, internationella tv-kanaler, städning en ggn/vecka

.

Vy från rum på Portobelo
Sovrum med utgång till balkong

Salgardos Beach Vilas

Golf

Salgados golfbana är av linkskaraktär med påverkan av havsbrisen och utmärkande för Salgados är alla palmer och rikligt med vattenhinder. Banan är mycket lätt att gå, eftersom hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, men är dock ganska teknisk så det är fullt fokus som gäller

Altos golfbana

Morgado är beläget i ett naturskönt område omgivet av olivlundar och ligger mellan Portimao och Monchique. Banan har en öppen layout, är mjukt kuperad och en utmaning för nybörjare såväl som för den mer erfarna golfaren. Resultattavlan visar en PAR 73, men golfbanans längd dämpas av den generösa bredden på fairways och mindre noggranna slag kan bestraffas av en av flera bunkrar utspridda över golfbanan

Alamos golfbana

Alamos är en av de nyare 18-hålsbanorna som öppnats i Algarve. Banan är lätt kuperad och har en enkel och lättspelad layout med fairways som slingrar sig genom ett 980 hektar stort öppet böljande landskap. Den omedelbara karaktäristiska faktorn är banans stora greener, men eftersom de är omgivna av djupa aggressiva bunkrar, så krävs precision för att undvika desamma.

Millennium golfbana

Dom Pedro Millennium är en av de absolut bästa banorna i Algarve. Banan är av parkkaraktär, med en tilltalande och öppen ”layout”. Hålen är ganska långa med breda fairways och eftersom det även här finns gott om pinjeträd, så får man i görligaste mån fokusera på raka slag. Banan har få vattenhål.  

Erbjudande

 • Vi möter upp Er på Faro flygplats
 • Hyrbil ingår 30 dagar (fria mil under 30 dagar)
 • Hyrbilen är anpassad för personer med golfutrustning
 • Incheckning, information och välkomstdrink med snacks 
 • Golfspel vid 10 tillfällen enl. nedan*
 • Förbokade starttider
 • Tävlingar för dem som önskar med fina priser  (OBS! Dessa tävlingar räknas av mot 10 golftillfällen)
 • För de som inte tävlar gäller förbokade starttider i vanlig ordning. Vår målsättning är lättsam tävling för alla
 • 30 dagars boende i moderna självhushållslägenheter i två etager i Salgados Beach Villas
 • Egen uteplats med pool
 • På övre plan finns egen takterrass med utsikt mot trädgård och pool
 • Tillgång till hotell Vida Mars uppvärmda pooler inomhus och utomhus, samt gym (strax intill)
 • Tillgång till SPA med jacuzzi, bastu och ångbad (separat kostnad som betalas på plats)
 • Städning en gång per veckan
 • Fri garageplats med plats för två bilar
 • Fri Wifi
 • Internationella TV-kanaler

10 DAGAR GOLF PÅ FÖLJANDE BANOR:

 • 5 spel på Salgados
 • 2 spel på Morgado
 • 2 spel på Alamos
 • 1 spel på Dom Pedro Millennium

* Om Ni tävlar eller ej är det totalt 10 golftillfällen. Vår målsättning är att lättsam golf skall gälla oavsett om Ni spelar tävlingar eller ej. För de som inte tävlar lottar vi ut trevliga priser. De som tävlar erhåller trevliga priser beroende på golfresultat. Lottning av grupper som tävlar sker 10 dagar före ankomst.

Badstrand nära Salgardos
Stand med stång Salgardos
Flygbild Salgardos
Spång mot sanden Salgardos

Pris

Pris per person från:

Longstay – 30 dagar Salgados Beach Villas, med hyrbil (fria mil) och 10 dagar golf

Period 1/10 – 16/11

25.900 sek/person i villa (2 personer)

21.900 sek/person i villa (4 personer)

Period 17/11 – 16/2

24.400 sek/person i villa (2 personer)

20.900 sek/person i villa (4 personer)

 

Vänligen kontakta oss om pris för singelrum

NOTERA

Vi reserverar oss för mellanförsäljning och eventuell slutförsäljning vid bokningstillfället

BETALNINGSVILLKOR

3 000 SEK vid bokningstillfället

Resterande betalas 40 dagar före avresa

ÖVRIGT

Vi har samarbetsavtal med Ticket Resebyrå då det gäller flygresor och kan således erhålla bra priser till våra kunder. Då det gäller hyrbil, så har vi på samma sätt samarbetsavtal med EPI Rent Car för bästa pris. Vi har god kunskap om Algarve, eftersom vi har varit bosatta i Vilamoura under 5 år och kan det mesta om var det händer. Vi kan t.ex arrangera en vinprovningskväll på Cliff Richards vingård (ca 2 mil från Salgados), ett kåserisamkväm med Christer Ulfbåge (som är HIO´s ”ambassadör”) samt diverse andra aktiviteter – fråga oss! 

Golf Ambassadör för HIO Golf!

“I Portugal på Algarve spelar jag gärna golf på dess fantastiska
Golfbanor och njuter av det underbara vädret året om”
Christer Ulfbåge

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This