Penina Hotel & Golf Resort

PERIOD: 1/11 2023 – 23/2 2024

Penina Golf & Resort ligger lokaliserat på Algarvekusten, världskänt som Portugals guldkust och som sträcker sig från väster till öster utmed hela sydkusten. Här finns fantastiska milslånga sandstränder kantade av de typiska röda klipporna, vingårdar med vintillverkning av högsta klass och inte minst högklassiga välskötta golfbanor som det finns ett 30-tal av. Närmaste stad är Portimao, som är västra Algarves största stad och känd som sardinernas huvudstad. Staden är genuint portugisisk med många vänliga bofasta invånare och en avslappnad atmosfär vilar över staden. Portimao bjuder på många bra restauranger och har mysiga gågator med butiker i den gamla stadsdelen och utmed Rio Arade finns en fantastisk hamnpromenad flanera på. Algarve har mer än 300 soldagar per år och så sent som i december är det mestadels strålande sol och kring 18 grader. Regionen välkomnar med lite olika upplevelser tack vare variationerna i landskapet. Ju längre västerut, desto vildare och klippigare och ju närmare Spanien man kommer desto varmare i vattnet tack vare närheten till Medelhavet. Söker man det mest småskaliga och autentiska av Algarve ska man ta sig österut mellan Faro och spanska gränsen och vill man uppleva naturen på riktigt, så ska man söka sig till det lite mer karga och vilda längst väster ut mot Sagres. Vill man uppleva lite mer av lyxturism, sandstränder och supergolf, så finns den lilla pärlan Vilamoura, som är lokaliserad mitt på Algarvekusten. 

Erbjudande 7 dagar

 • Vi möter upp på Faro flygplats för gemensam resa till Penina Hotel & Resort
 • Välkomstdrink och snacks i samband med en kort information
 • 7 nätters boende i dubbelrum, med vacker utsikt mot bergen
 • Stor välkomnande frukostbuffé varje dag
 • 5 golftillfällen för spel på Sir Henry Cotton Championship Golf Course
 • Förbokade starttider
 • Avslutningsmiddag på Le Grill Restaurante sista dagen
 • Fri Wifi
 • Utomhuspool
 • Städning varje dag
 • Tillgång till professionell range
 • Svensk personal på plats under hela er vistelse

 

Boende

Samtliga rum är nyrenoverade och inredda med inriktning på hög standard, där man kombinerat modernt med traditionell portugisisk stil.

Samtliga rum har möblerad balkong och en fantastisk vy över poolområdet och golfbanan.

RESTAURANGER

L’arlecchino Restaurant

Denna säsongsbetonade à la carte-italienska restaurang är känd för att glädja gästerna med ett eklektiskt urval av traditionella rätter. Den noggrant utvalda menyn garanterar en kulinarisk tillfredsställelse och gör det svårt att finna en bättre italiensk måltid utanför det ”gamla landet”

Le Grill Restaurant

Le Grill är en exklusiv fin restaurang som ligger på Penina Golf Resort. Du kan njuta av specialiserade portugisiska middagar samt internationella gourmeträtter. Denna à la carte-middagsupplevelse är den perfekta romantiska inställningen för en speciell natt …och har rykte som en av de finaste restaurangerna i området

Golfbanor

Sir Henry Cotton Championship Course – 18 hål

Penina Championship lockar golfare från hela världen sedan den öppnades 1966. Banan är en utmanande par 73-bana, flankerad av strömmar, vattenhinder och osäkra diken, samt en rad backar såväl som upphöjda greener. Penina är den enda golfklubben i Portugal som erbjuder tre golfbanor, varav en, Sir Henry Cotton Championship Course, är den äldsta 18-hålsbanan i Algarve. 

Academy Golf Course – 9 hål

Intressant bana med relativt hög svårighetsgrad. Designen premierar avslappad golf och mellangolfaren med hcp 20 får en högtidsstund på denna bana, men du får vara förberedd på att utslaget från tee kan vara svårhanterligt, vilket gör att utslagen blir extra avgörande för ett lågt antal slag.

priser

7 dagar:

PERIODEN 1/11 2023 – 23/2 2024

7 nätter och 5 golftillfällen 

Dubbelrum/person 8.820 kr vid bokning före den 31/10 2023

Singelrum/person 11.538 kr vid bokning före den 31/10 2023

Notera! Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning vid bokningstillfället!

 Betalningsvillkor

3000 SEK vid bokningstillfället

Resterande betalas 40 dagar före avresa

HIOGolf

Vi innehar Turistcertifikat från Portugisiska myndigheten och lagstadgade försäkringar för våra resenärer – allt för Er trygghet.

RNAVT Registo n.º 8201 – HOLEINONE GOLF TRAVEL – ACTIVIDADES TURISTICAS LDA

VÅRA SAMARBETSPARTNERS! 

Dom Pedro Hotel

Golfbanor: Victoria Mästerskapsbana, Old Course, Laguna, Millenium, Pinhal

Pestana Golf Resorts

Golfbanor: Beloura, Silves, Gramacho, Vale De Pinta, Alto Golf, Vila Sol

NAU Hotels & Resorts

Golfbanor: Morgado Golf, Alamos Golf, Salgados Golf

Quinta do Lago Golf/ Magnolia Hotel

Golfbanor: South Course, North Course, Lanjal Course

Minor Hotel, Anantara Hotel, Tivoli Hotel

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This