GOLFRESA TILL VILA SOL
GOLF & RESORT
I VILAMOURA ALGARVE/PORTUGAL

GOLFRESA TILL SUPERPRIS!

ERBJUDANDET GÄLLER mars 2023

och

oktober-december 2023

Restid flygplats – hotell ca 30 min

HIO GOLF TRAVEL LDA

Svenskägd golfarrangör med de bästa avtalen i Algarve/Portugal
har härmed nöjet att offerera följande!
 7 dagars boende på lyxhotell på Vila Sol Golf Resort
4 dagars golf med spel på 4 banor:
Vila Sol i Vilamoura, Silves Golf, samt Vale Da Pinta och Gramacho i Lagos

OMRÅDET PESTANA VILA SOL GOLF & RESORT

Pestana Vila Sol ligger på egendom som är 150 hektar stor, med träd, sjöar trädgårdsplanteringar och mitt i detta ligger den fantastiska golfbanan på 27 hål av skiftande karaktär och svårighetsgrad. Golfbanan har designats av arkitekten Donald Steel, där ursprunglig växtlighet och topografi har tagits hänsyn till. Vila Sol ligger ca 30 minuters promenad till Vilamoura City och Marinan, där det finns ett hundratal internationella restauranger. Temperaturen ligger på mellan 15-18 grader under perioden.
Vy från luften på Drone Vila De Sol

BOENDE PÅ PESTANA VILA SOL GOLF & RESORT

Rummen och sviterna är rymliga och trevligt inredda med smakfulla möbler av hög kvalitet. Rummen i huvudbyggnaden är ljusa och moderna, medan boendet i Vila Sol Suite, som ligger lokaliserat i trädgården, är mer lantligt inspirerade. I samtliga rum finns det luftkonditionering, TV med plattskärm, direkttelefon, väckarklocka, WiFi, minibar, samt värdeskåp. Badrummen ligger i anslutning till rummen och är utrustade med badkar och dusch, dubbelt handfat, hårfön, badrockar, badtofflor och toalettaccessoarer. Presidentsviten och rumstyperna Classic och Superior ligger i hotellets huvudbyggnad och samtliga rum och sviter ligger placerade runt den lummiga trädgården. Samtliga rum har balkong med tillhörande solsängar.

Algarve som golfområde

Portugals pärla om man älskar golf och naturupplevelser. HIO Golf erbjuder golf och boende under 7 dagar på 4-stjärningt hotell intill Vila Sols tre 9-hålsbanor av skiftande karaktär, endast 5 minuters bilresa från Vilamoura City/Marina. Vila Sols Golfbana är en trevlig och förhållandevis lättspelad bana, belägen i en lummig och parkliknande miljö. Pinjeträden står tätt, så det gäller att ”hålla tungan rätt i mun”. Klubbhuset ligger vackert inbäddat och restaurang och terrass ligger med utsikt mot 18:e hålet. Klubben erbjuder en stor range för träning vid behov.

På hotellområdet finns det både inom-och utomhus pool och tennisbanor, samt utmärkta restauranger. Hela området kring Vilamoura präglas av golf, bad och rekreation. Till detta ska läggas en av Europas förnämligaste Marina, med ett hundratal restauranger inom gångavstånd, samt ett berömt Casino. Vi vill också nämna att det inom 5 minuters bilresa finns ytterligare fem golfbanor av högsta klass. 

Vy från rum

Lunch på verandan

Restaurangen

Golfbanor

PESTANA VILA SOL GOLF COURSE, VILAMOURA

En prisbelönt golfbana vid hotellets tröskel, invigd 1991, har 27 hål och består av tre banor och alla tre börjar och slutar vid klubbhuset. Prime är den mest utmanande med långa och trånga fairways som kantas av sjöar och som kräver pression i utslaget. Challenge har kraftigt kuperade greener, medan Prestige fordrar ett spel där man kan manövrera smala fairways och naturinslag. För de som vill träna spelteknik, finns en golfakademi med Driving Range och övningsbana med fyra putting greener och bunkrar.

PESTANA GRAMACHO, LAGOS

Banan är designad av Ronald Fream i samarbete med en av världens främsta, Nick Price. Banan är stundtals kuperad och har 18 hål och 27 greener och efter att ha varit värd för den portugisiska Ladies Open vid ett flertal tillfällen är Pestana Gramacho erkänd som en mycket trevlig och utmanande mästerskapsbana och spelbar även av dem med ett högre handikapp. Det omgivande landskapet är präglat av områdets natursten, historiska torra murar och befintliga gamla träd och effekten ger en underbar golftur genom landsbygden.

SILVES GOLF COURSE

Silves är en lugn plats vid foten av Monchique -berget, men det är allt annat än ”en promenad i parken” – redan på öppningshålet måste man flörta med vattenhinder på båda flankerna. Banan är trevlig med utmanande och för spelare med lågt handikapp är det inte enkelt att komma under par, men banan är trevlig och njutbar även för spelare med lite högre handikapp. De flesta hål erbjuder spektakulär utsikt över bergen och över palmer och olivlundar och de omgivande kork- och citrusodlingarna ger en verklig känsla av äkta portugisisk natur.

VALE DE PINTA

Banan har varit värd för Europén Seniors Tour Qualifying 8 gånger och banan respekteras med rätta, inte bara för sin spelbarhet och utmanande layout, utan också för enastående skönhet och variation. Banan är designad av den berömda amerikanska golfbanearkitekten Ronald Fream och invigdes 1992 och banan anses som en av de bäst designade banorna i Algarve och i Europa. Föreställ dig fairways av Bermuda-gräs, strategiskt placerade sandbunkrar och greener klädda i Pen Cross Bent-gräs. För att inte tala om prydnadssjöar i en rullande terräng av johannesbröd, fikon, mandel och olivträd (inklusive ett olivträd över 1200 år gammalt).

Erbjudande

 • Fri transfer från och till flygplatsen
 • 7 dagars övernattning
 • 4 dagars golf (18 hål)
 • Stort urval av banor att välja på – Vila Sol, Vale de Pinta, Pestana Silves och Gramacho
 • Transporter till och från golfbanan med en rymlig Mercedes Limo avsedd för 6 personer
 • Boende i Delux-rum i hotellets huvudbyggnad, hög standard och anpassade för 2 personer
 • Stor frukostbuffé
 • Middag
 • Tävling med prisutdelning för de som önskar (grupp om minst 8 personer)
 • Tillgång till Gym/Spa
 • Fri WiFi
 • Sist men inte minst – ett litet kåseri av vår karismatiske ambassadör Christer Ulfbåge i samband med avslutningsmiddag

Pris

Pris per person från:

I delat dubbelrum 12 500 SEK

I enkelrum 15 200 SEK

Golf Ambassadör för HIO Golf!

“I Portugal på Algarve spelar jag gärna golf på dess fantastiska golfbanor och njuter av det underbara vädret året om”

Christer Ulfbåge

HIOGolf

Vi innehar Turistcertifikat från Portugisiska myndigheten och lagstadgade försäkringar för våra resenärer – allt för Er trygghet.

RNAVT Registo n.º 8201 – HOLEINONE GOLF TRAVEL – ACTIVIDADES TURISTICAS LDA

VÅRA SAMARBETSPARTNERS! 

Dom Pedro Hotel

Golfbanor: Victoria Mästerskapsbana, Old Course, Laguna, Millenium, Pinhal

Pestana Golf Resorts

Golfbanor: Beloura, Silves, Gramacho, Vale De Pinta, Alto Golf, Vila Sol

NAU Hotels & Resorts

Golfbanor: Morgado Golf, Alamos Golf, Salgados Golf

Quinta do Lago Golf/ Magnolia Hotel

Golfbanor: South Course, North Course, Lanjal Course

Minor Hotel, Anantara Hotel, Tivoli Hotel

Translate »

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Pin It on Pinterest

Share This